woensdag 8 oktober 2014

Handige regenkleding en zwemkleding voor in de herfst vakantie!

Handige regenkleding en zwemkleding voor in de herfst vakantie!
Vanaf 11 oktober t/m 26  oktober vieren we weer met z’n allen de herfstvakantie in Nederland.  Heerlijk genieten van de eerste herfststormen middels een lekkere bos of strand wandeling! Dit jaar zullen zo'n 1,3 miljoen Nederlanders op herfstvakantie gaan.


leuke regenkleding voor meisjes


Stoerekindjes heeft verschillende leuke producten die handig zijn om mee te nemen op vakantie. Zo is bv regenkleding erg handig om het herfstweer te trotseren en UV Zwemkleding voor de zonnestralen in een warm en zonnig vakantieland. 


UV shirt

Blijft u thuis en gaat u een dagje naar het zwembad? Dan heeft Stoerekindjes verschillende leuke Badponcho’s o.a. in de thema’s: Dino, Lieveheersbeestjes, piraten, apen etc. Voor de allerkleinsten heeft StoereKindjes ook handige herbruikbare zwemluiers. Deze hebben we in verschillende leuke prints (bloemetjes tot haai).  

Voor de boswandelingen of andere buiten activiteiten kunt u nadenken over goede regenlaarzen. Zo verkoopt stoerekindjes-regenkleding verschillende regenlaarzen die ideaal zijn voor stevige boswandelingen of voor het buiten spelen. Heeft u kind snel last van koude voeten? Dan zijn gevoerde regenlaarzen of fleece sokken speciaal voor de regenlaars een uitkomst.
Ook verkoopt stoerekindjes sjaals, mutsen die niet kriebelen. Ideale artikelen die uw kind lekker warm houden. Geen last meer van koude voeten of oren met de sokken en mutsen van Stoerekindjes! 


Gevoerde regenlaarzen die lekker warm zijn!


Over Stoere Kindjes
StoereKindjes is gespecialiseerd in producten die Functie & Fun (design) combineren. Stoerekindjes heeft 2 websites: Stoerekindjes.nl en Stoerekindjes-regenkleding.nl. Op StoereKindjes.nl bieden wij UV Kleding aan. Altijd uw kinderen goed beschermd tegen de zon. Zo kunt u, uw kind nog eens in het zonnetje zetten! Zo is er keuze uit verschillende producten zoals UV beschermende badpakjes, UV-shirts, zonnehoedjes, zonnebrilletjes, waterschoentjes, herbruikbare zwemluiers en veel meer!


Op Stoerekindjes-regenkleding bieden wij leuke Stoere regenkleding voor meisjes en jongens aan waar zowel ouders als kinderen blij van worden. Denk hierbij aan leuke  regenjassen, regenlaarzen en parapluutjes en natuurlijk de altijd onmisbare regenbroek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten