woensdag 5 november 2014

Bretel regenbroeken voor kidsBretel regenbroeken voor kids 

Een leuke variant van de normale  regenbroeken zijn de bretels regenbroeken. De bretels zijn verstelbaar waardoor de broek altijd goed zit en niet afzakt.

Op taille hoogte bevinden zich drukknopen zodat je de broek strakker dan wel losser kan stellen. Wat ook nog een handig voordeel is van de bretel regenbroek is dat deze aan de onderkant een elastische band heeft die je onder de regenlaars of schoen doet. Hierdoor kan de regenbroek niet omhoog kruipen en wordt de broek of sokken van je kind niet nat.  

Daarnaast geeft het een leuk effect en is het net weer wat anders dan normaal. Een erg leuk model  vinden wij zelf!

Op deze regenbroeken zijn reflectoren aanwezig zodat uw kind goed opvalt in het verkeer of in de donkere winterdagen.  De sluitingen die gebruikt zijn, zijn kindvriendelijk. Hierdoor kan elk  kind de broek zelf aan en uit doen.  De broeken zijn te koop in drie  leuke kleuren: Rood, blauw en roze.
Je kan deze bretels regenbroeken combineren met allerlei leuke regenjassen zoals de Stippen regenjas, Brandweer regenjas, Country Regenjas en noem maar op .
Regenbroek bretels - RozeKenmerken:
- Verstelbare taille
- Elastische band voor om de schoenen
- Bretels
- Reflectoren
- water- en winddicht

Materiaal:
- 100% Polyester met Polyurethaan – coating (geen PVC)

Over Stoere Kindjes
StoereKindjes is gespecialiseerd in producten die Functie & Fun (design) combineren. Stoerekindjes heeft 2 websites: Stoerekindjes.nl en Stoerekindjes-regenkleding.nl. Op StoereKindjes.nl bieden wij UV Kleding aan. Altijd uw kinderen goed beschermd tegen de zon. Zo kunt u, uw kind nog eens in het zonnetje zetten! Zo is er keuze uit verschillende producten zoals UV beschermende badpakjes, UV-shirts, zonnehoedjes, zonnebrilletjes, waterschoentjes, herbruikbare zwemluiers en veel meer!Op Stoerekindjes-regenkleding bieden wij leuke Stoere regenkleding voor meisjes en jongens aan waar zowel ouders als kinderen blij van worden. Denk hierbij aan leuke  regenjassen, regenlaarzen en parapluutjes en natuurlijk de altijd onmisbare regenbroek!

Natuurlijk bieden we alleen kwalitatief goede producten aan tegen een scherpe prijs. Bij ons kan je altijd terecht voor een persoonlijk advies. Bestel nog vandaag dan heb je morgen je product in huis! Heb je een vraag of kan je een product niet vinden stuur dan een mailtje naar info@stoerekindjes.nl

Kortom Regenkleding kind (eren) is te vinden op Stoerekindjes- regenkleding.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten