woensdag 1 oktober 2014

Ademende regenjassen de uitkomst voor actieve (fietsende) kids!


Ademende regenjassen de uitkomst voor actieve (fietsende) kids!Kinderen zijn actief. Bij bv een boswandeling hebben zij continu de neiging om te rennen. In een traditionele regenjas kunnen ze dan ook flink transpireren.

Regenjassen die ademen (ook wel soft Shell jas genoemd) zijn de oplossingen voor dit probleem! Hierdoor heeft uw kind het niet te koud maar ook niet te warm. Deze speciale regenjassen maken gebruik  van drie speciale lagen. Hierdoor heeft de outdoorjassen een voordeel tegenover andere regenjassen:
Windproof; de wind blijft buiten
Waterproof; de regen blijft buiten de jas
Ademend;  Hierdoor wordt de warmte (lees transpiratie) afgevoerd 

De soft Shell jassen zijn ook ideaal voor kinderen die naar school fietsen. Vanaf nu niet meer met een natte rug aan komen op school! 

Het bijzondere van een softshell jas is ook dat de buitenkant van lekker soepel materiaal gemaakt is. De jassen kunnen dan ook als gewone jassen gedragen worden. Ze zien er namelijk niet uit als een traditionele regenjas, met andere woorden je kind heeft voor ieder weertype de juiste jas aan. Je kan ze dan ook absoluut als all weather jassen bestempelen!
Ook overtuigd van de voordelen van deze soft Shell jassen ?
Bestel ze snel op Stoerekindjes-regenkleding.nl , vandaag besteld morgen in huis!
  
Outdoorjas Hip Roze - ademendOutdoorjas Hip blauw - ademend


Over Stoere Kindjes
StoereKindjes is gespecialiseerd in producten die Functie & Fun (design) combineren. Stoerekindjes heeft 2 websites: Stoerekindjes.nl en Stoerekindjes-regenkleding.nl. Op StoereKindjes.nl bieden wij UV Kleding aan. Altijd uw kinderen goed beschermd tegen de zon. Zo kunt u, uw kind nog eens in het zonnetje zetten! Zo is er keuze uit verschillende producten zoals UV beschermende badpakjes, UV-shirts, zonnehoedjes, zonnebrilletjes, waterschoentjes, herbruikbare zwemluiers en veel meer!

Op Stoerekindjes-regenkleding bieden wij leuke Stoere regenkleding voor meisjes en jongens aan waar zowel ouders als kinderen blij van worden. Denk hierbij aan leuke regenjassen, regenlaarzen en parapluutjes en natuurlijk de altijd onmisbare regenbroek

Kortom Regenkleding kind (eren) is te vinden op Stoerekindjes- regenkleding.nl

Natuurlijk bieden we alleen kwalitatief goede producten aan tegen een scherpe prijs. Bij ons kan je altijd terecht voor een persoonlijk advies. Bestel nog vandaag dan heb je morgen je product in huis! Heb je een vraag of kan je een product niet vinden stuur dan een mailtje naar info@stoerekindjes.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten