maandag 6 oktober 2014

Stippen regenkleding, leuke regenkleding voor je kids!

Stippen regenkleding – leuke regenkleding voor je kids!

Een van de hardlopers van stoerekindjes-regenkleding is “de stippen” regenkleding.  Deze leuke stippen zitten op verschillende soorten regenkleding. Zo hebben wij de stippen regenlaars maar ook de stippen regenjassen, paraplu’s en regenponcho’s in de kleuren blauw, rood en roze.  Deze stippen kunnen goed met elkaar gecombineerd worden en staat super leuk met elkaar!


De stippen serie is voorzien van reflectiestrepen zodat de kinderen goed zichtbaar zijn in het verkeer. Erg handig dus! Deze strepen zitten op de mouwen van het jasje/poncho maar ook op de achterkant van het laarsje.  De capuchons zijn afneembaar via druknopjes.  De regenparaplu’s zijn voorzien van een kindvriendelijke sluiting. Hierdoor kan je kind deze zelf openen en weer inklappen.  

Deze stippen lijn is van goede kwaliteit en bovendien scherp geprijsd.  De Stippen regenlaars kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere regenjasjes. Zo staan ze ook super leuk bij de nieuwe Country Style regenjassen. Echt een aanrader!


Wie wilt er nou niet gespot worden in deze leuke ‘stippen’ Regenkleding?


Over Stoere Kindjes
StoereKindjes is gespecialiseerd in producten die Functie & Fun (design) combineren. Stoerekindjes heeft 2 websites: Stoerekindjes.nl en Stoerekindjes-regenkleding.nl. Op StoereKindjes.nl bieden wij UV Kleding aan. Altijd uw kinderen goed beschermd tegen de zon. Zo kunt u, uw kind nog eens in het zonnetje zetten! Zo is er keuze uit verschillende producten zoals UV beschermende badpakjes, UV-shirts, zonnehoedjes, zonnebrilletjes, waterschoentjes, herbruikbare zwemluiers en veel meer!
Op Stoerekindjes-regenkleding bieden wij leuke Stoere regenkleding aan waar zowel ouders als kinderen blij van worden. Denk hierbij aan leuke  regenjassen, regenlaarzen en parapluutjes en natuurlijk de altijd onmisbare regenbroek!


Natuurlijk bieden we alleen kwalitatief goede producten aan tegen een scherpe prijs. Bij ons kan je altijd terecht voor een persoonlijk advies. Bestel nog vandaag dan heb je morgen je product in huis! Heb je een vraag of kan je een product niet vinden stuur dan een mailtje naar info@stoerekindjes.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten