dinsdag 11 november 2014

Sinterklaas cadeautjes | leuke kadootjes voor in de jutte zak of schoen


Sinterklaas cadeautjes

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint, mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind. Sinterklaas zal dit weekend aankomen met de stoomboot met al zijn pieten. Even na 12e zal de stoomboot aanleggen in Gouda, waar de landelijke televisie de Sinterklaas staat op te wachten. Het is weer tijd voor surprises en leuke gedichten. Ook Stoerekindjes laat dit leuke kinderfeest niet aan zich voorbij gaan.


Stoerekindjes heeft verschillende leuke originele cadeautjes voor in de jutte zak of schoen. In het assortiment van Stoerekindjes is voor alle budgetten wat wils. Minder dan 10 Euro te besteden? Kijk dan ons in onze regenkleding winkel naar onze leuke parapluutjes, drinkzakjes of fleece sokken.

Voor het budget tussen de €10,00 en €15,00 kunt u in de uv shop leuke UV zwemkleding vinden, denk bijvoorbeeld aan de hoedjes, zonnebrillen, zwemluiers of waterschoentjes.  Bij regenkleding vindt u handige regenbroeken en mutsen in dit budget.

Als u opzoek bent naar leuke sinterklaas cadeautjes tussen de €15,00 en de €25,00 kunt u kiezen uit leuke Regenlaarzen, rugzakken voor school (bv een tijger rugzak) en regenponcho’s in alles soorten en maten. In de UV zwemkleding winkel kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de Babybanz zonnebrillen, de badponcho’s en badpakken van Playshoes.

Kortom Stoerekindjes biedt verschillende leuke cadeautjes aan voor sinterklaas! Origineel en hartstikke leuk om te geven. Daarnaast leveren we snel. Vandaag besteld voor 15.00, morgen in huis (op werkdagen)! Ben je zeker op tijd voor 5 december binnen!

 

Over Stoere Kindjes:

StoereKindjes is gespecialiseerd in producten die Functie & Fun (design) combineren. Stoerekindjes heeft 2 websites: Stoerekindjes.nl en Stoerekindjes-regenkleding.nl. Op StoereKindjes.nl bieden wij UV Kleding aan. Altijd uw kinderen goed beschermd tegen de zon. Zo kunt u, uw kind nog eens in het zonnetje zetten! Zo is er keuze uit verschillende producten zoals UV beschermende badpakjes, UV-shirts, zonnehoedjes, zonnebrilletjes, waterschoentjes, herbruikbare zwemluiers en veel meer!
Op Stoerekindjes-regenkleding bieden wij leuke Stoere regenkleding aan waar zowel ouders als kinderen blij van worden. Denk hierbij aan leuke  regenjassen, regenlaarzen en parapluutjes en natuurlijk de altijd onmisbare regenbroek! Kortom Regenkleding kind (eren) is te vinden op Stoerekindjes- regenkleding.nl


Op Stoerekindjes-regenkleding bieden wij leuke Stoere regenkleding voor meisjes en jongens aan waar zowel ouders als kinderen blij van worden. Denk hierbij aan leuke  regenjassen, regenlaarzen en parapluutjes en natuurlijk de altijd onmisbare regenbroek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten