donderdag 12 februari 2015

Leuke en stoere jongens zwembroeken


Op zoek naar een zwembroek jongens?  

Ga je op vakantie, een dagje naar het zwembad of is je oude zwembroek te klein geworden en ben je op zoek naar een nieuwe zwembroek? Dan ben je bij StoereKindjes op het goede adres om een leuke zwembroek uit te zoeken. Wij hebben niet alleen allerlei verschillende soorten zwembroeken maar juist ook zwembroeken die ook nog eens beschermen tegen de zon. Wel zo handig. We hebben ook bijpassende UV shirts om de zwembroeken compleet te maken.  

Jongens vinden het belangrijk om lekker te kunnen bewegen maar willen er tegenwoordig ook lekker stoer uit zien in hun zwembroek. Wij hebben dan ook zwembroeken uit gezocht die hier perfect aan voldoen.

traditionele zwembroek
Er zijn verschillende modellen zwembroeken:
- Zo is er de traditionele zwembroek (ook wel zwemslip genoemd). 
- Jongens zwembroek met pijpjes, vaak gemaakt van elastisch materiaal wat snel droogt. - Boardshort met pijpen tot op de knieën met leuke designs. Erg Stoer en hip, overgewaaid uit de surfsport.
- zwemluiers. Dit zijn zwembroekjes voor baby’s die er voor zorgen dat er geen ontlasting in het zwembad terecht kan komen.
- Zwemluiers zijn steeds vaker verplicht in zwembaden in binnen en buitenland. Tegenwoordig heb je ze in leuke designs en hoeft je kind niet meer met zo’n grote zwemluier rond te lopen.
zwemluier haai

zwembroek: boardshort


De prijzen van zwembroeken variëren van 12,95 tot 39,95.Nieuw in assortiment
zwembroek met pijpjes 
Ook dit jaar hebben we weer bijzonder leuke designs toegevoegd aan ons assortiment. Van stoere boardshorts tot zwembroek met pijpjes met bv het design piraten eiland.


Op zoek naar een verjaardags cadeautje ? Zwembroeken zijn ook leuk en origineel om cadeau te geven. Zwembroeken zijn er in verschillende prijs klassen dus passend bij ieder budget. Wil je het setje compleet maken? Denk dan aan bv waterschoentjes of een leuk bijpassende zonnebril.Over Stoere Kindjes

StoereKindjes is gespecialiseerd in producten die Functie & Fun (design) combineren. Stoerekindjes heeft 2 websites: Stoerekindjes.nl en Stoerekindjes-regenkleding.nl. Op StoereKindjes.nl bieden wij UV zwemkleding aan. Altijd uw kinderen goed beschermd tegen de zon. Zo kunt u, uw kind nog eens in het zonnetje zetten! Zo is er keuze uit verschillende producten zoals UV beschermende badpakjes, UV-shirts, zonnehoedjes, zonnebrilletjes, waterschoentjes, herbruikbare zwemluiers en veel meer!

Op Stoerekindjes-regenkleding bieden wij leuke Stoere regenkleding aan waar zowel ouders als kinderen blij van worden. Denk hierbij aan leuke  regenjassen, regenlaarzen en parapluutjes en natuurlijk de altijd onmisbare regenbroek!

Natuurlijk bieden we alleen kwalitatief goede producten aan tegen een scherpe prijs. Bij ons kan je altijd terecht voor een persoonlijk advies. Bestel nog vandaag dan heb je morgen je product in huis! Heb je een vraag of kan je een product niet vinden stuur dan een mailtje naar info@stoerekindjes.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten