dinsdag 9 september 2014

regenkleding meisjes


Bij het schrijven van dit artikel is de weersverwachting positief gestemd. Tot en met zondag droog en niet te koud. Een mooie nazomer week. Maar het blijft toch holland he? De kans is zeer groot dat het na deze week alleen maar gaat regenen en regenen…..  Www.stoerekindjes-regenkleding.nl is jouw oplossing! 

Wij verkopen namelijk allemaal leuke regenjassenregenbroeken en regenlaarzen maar ook sjaals, mutsen en vele andere leuke artikelen die uw kind warm houd in deze koude dagen.


Voor het nieuwe (winter)seizoen zijn er verschillende leuke nieuwe producten voor meisjes toegevoegd aan het assortiment. Zo zijn er nieuwe leuke regenparaplu’s toegevoegd met allemaal leuke nieuwe printjes.
Er zijn niet alleen nieuwe regenparaplu’s maar ook regenlaarzen en regenjassen toegevoegd. Bijvoorbeeld een leuke regenjas met een lieveheersbeestje. Erg leuk voor meisjes. Hieronder staan en paar voorbeelden van regenkleding voor meisjes:


Volg ons op facebook en lees meer leuke artikelen over regenkleding, uv zwemkleding en andere leuke informatie over dit onderwerp!Geen opmerkingen:

Een reactie posten